Sağlıklı Bir Atıştırmalığın Peşinde Olanlara...

10-09-2020 09:42
Sağlıklı Bir Atıştırmalığın Peşinde Olanlara...

 

Fıstık Ezmeli Yulaf Topları Tarifi

Gün içerisinde her birimizin bazı anlarda enerjisi düşer, kendimizi halsiz veya yorgun hissederiz. Bu gibi durumlarda enerjimizi yerine getirecek küçük, sağlıklı bir atıştırmalık arar gözlerimiz... İşte, tam bu noktada, yaşam enerjinizi yükseltecek, sizi kendinizi getirecek ve damaklarınıza harika bir lezzet deneyimi yaşatacak harika bir tarif keşfettik. Fıstık ezmesinin muhteşem tadı ile yulafın muhteşem uyumundan doğan eşsiz bir lezzet, her ara öğünde vazgeçilmeziniz olacaktır.

Fıstık Ezmeli Yulaf Topları Tarifi

Malzemeler:

1.1 su bardağı yulaf ezmesi

2.½ su bardağı Hindistan cevizi tozu

3.2 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı

4.½ su bardağı MıstıkFıstık Yer Fıstığı Ezmesi

5.½ su bardağı kuru meyve (kayısı, yaban mersini, vişne, üzüm gibi çeşitli meyveleri tarifte kullanabilirsiniz.)

6.½ su bardağı fındık ya da badem unu

7.1 yemek kaşığı Beeo Bal

8.1 çay kaşığı vanilya

Yapılışı:

Derin bir kase içerisine tüm malzemeleri ekleyerek karıştırın. Karışımı küçük toplar haline getirin. Tüm malzemelerden yaklaşık 25 tane top çıkacaktır. Buzdolabında 30 dakika beklettiğiniz fıstık ezmeli yulaf toplarını dilediğiniz zaman afiyetle tüketebilirsiniz.

Dilerseniz, sabahları bir fincan kahve keyfinize ortak edebileceğiniz söz konusu fıstıklı yulaf toplarını dilerseniz, ara öğünlerinize ekleyerek ayrıcalıklı bir öğün geçirebilirsiniz. Günlük tatlı ihtiyacınızı karşılama konusunda da oldukça etkili olan bu tarif, canınız tatlı istediğinde yanınızda olacaktır.

MıstıkFıstık yer fıstığı ezmesinin yoğun tadını damaklarınızda hissedeceğiniz bu tarife dilerseniz bambaşka tatlar ekleyebilir, yer fıstığı ezmesinin dışında MıstıkFıstık badem ezmesi, ceviz ezmesi veya fındık ezmesi kullanabilirsiniz. Vücudunuzun ihtiyaç duyduğu besin değerlerini karşılama noktasında bir hayli başarılı olan MıstıkFıstık Ezmeleri, yüksek protein oranının yanı sıra, potasyum, demir, magnezyum, kalsiyum açısından oldukça zengindir.

Özenle seçilmiş malzemelerden elde edilen MıstıkFıstık ezmeleri, hiçbir kimyasal ilaç, katkı maddesi ve tatlandırıcı kullanmadan en doğal hali ile tariflerinizde yerini almaya hazır. Birbirinden farklı pek çok çeşide sahip olan ezmelere MıstıkFıstık online mağazamızdan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.